Shetitje VIRTUALE | Pamje 360 Shkallë

Google Street View & Google Maps

Një foto sa një mijë fjalë
Një shetitje VR sa një mijë fotografi !

Cilat janë përfitimet?

  • Ofron informata të sakta vizuale të biznesit tuaj. Një fotografi vlen sa 1,000 fjalë, por një shetitje virtuale vlen sa 1,000 fotografi.

  • Shetitja virtuale është e "hapur" edhe kur biznesi  juaj pushon. 

  • Për njerëzit, shetitja virtuale është një kënaqësi, ju jep atyre vetëbesim për të vendosur më lehtë nesë duan apo nuk duan të bëhen klientë tuaj.

  • Me pamje 360º biznesi juaj do te rangohet më lartë në rezultatet e kërkimit në Google.

  • Shetitjet 360º janë interaktive, shikuesit mund të selektojnë cilat pamjo duan ti shohin dhe të navigojnë përmes ambienteve të biznesit tuaj.

  • Nëse ueb faqja juaj përmban shetitje virtuale, atëherë vizitorët do të qëndrojnë më gjatë duke klikuar ate. 

Shërbimet tona

  • Listimi dhe verifikimi i biznesit tuaj në Google Maps / Google StreetView.

  • Fotografimi i ambienteve tuaja.

  • Publikimi i pamjeve 360° në Google

  • Opcionale: regjistrimi i domenit, zhvillimi dhe publikimi i web faqes për biznesin tuaj

VILA Pepaj në Razëm, Shqiperi

Vetëm shetitja virtuale mund ti paraqesë bukuritë dhe ambientin relaksues që mahnit me thjeshtësi dhe natyralitet. Klienti ka përfituar nga shërbimet tona duke u etabluar fuqiëshëm në Google, Booking.com dhe Facebook.

Restaurant MEJDAN, Artane, Kosove

Pamjet virtuale jane paraqitura ne Google Maps/Google StreetView, kësisoji mysafirët dhe turistet e këtij vendi të mrekullueshem mund të orientohen shumë më lehtë. Duke ju ofruar pamje reale 360 shkallë vendimi për ta vizituar restornain mirret shumë më lehtë.

 

Hotel IGMAS, Kosove

Bast Trade, Kosove

Një biznes i suksesshëm kosovar, përmes shërbimeve tona është listuar dhe verifikuar në Google Maps dhe Google StreetView paraqitur përmes pamjeve 360 shkallësh.

 

Kontakti

+383 49 787 927

Rr. Dalmatet
Dardani, Prishtinë
Kosovë

info@panoxk.com

[contact-form-7 404 "Not Found"]