Shembuj

VILA Pepaj në Razëm, Shqiperi

Vetëm shetitja virtuale mund ti paraqesë bukuritë dhe ambientin relaksues që mahnit me thjeshtësi dhe natyralitet. Klienti ka përfituar nga shërbimet tona duke u etabluar fuqiëshëm në Google, Booking.com dhe Facebook.

Restaurant MEJDAN, Artane, Kosove

Pamjet virtuale jane paraqitura ne Google Maps/Google StreetView, kësisoji mysafirët dhe turistet e këtij vendi të mrekullueshem mund të orientohen shumë më lehtë. Duke ju ofruar pamje reale 360 shkallë vendimi për ta vizituar restornain mirret shumë më lehtë.

 

Hotel IGMAS, Kosove

Bast Trade, Kosove

Një biznes i suksesshëm kosovar, përmes shërbimeve tona është listuar dhe verifikuar në Google Maps dhe Google StreetView paraqitur përmes pamjeve 360 shkallësh.